_DSC0042 

Banana Bread 2
Serves 10
Een stevige banana bread voor de lekkere trek!
Print
Prep Time
15 min
Cook Time
1 hr
Total Time
1 hr 15 min
Prep Time
15 min
Cook Time
1 hr
Total Time
1 hr 15 min
Ingredients
  1. 2 cups volkorenmeel
  2. 2 theelepels bakpoeder
  3. 1 theelepel kaneel
  4. Snufje zout
  5. 1/3 cup amandelmelk of sojamelk
  6. 1 theelepel vanille extract
  7. 1/2 cup honing of ahornsiroop
  8. 2 grote rijpe bananen
  9. Een handje noten
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 170 graden (stille ovenstand).
  2. Vet een cakevorm in of bedek deze met een vel bakpapier.
  3. Meng de droge ingrediënten samen.
  4. Prak in een andere kom de bananen fijn.
  5. Voeg hierbij de melk, vanille extract, honing of siroop.
  6. Breng de droge ingrediënten samen met het bananenmengsel
  7. Roer niet teveel.
  8. Roer 2/3 van de nootjes in het beslag.
  9. Giet het mengsel in de cakevorm.
  10. Bak het banana bread in ongeveer een uur gaar.
  11. Laat het brood afkoelen.
  12. Eet smakelijk!
Notes
  1. Een ‘cup’ is een volumemaat of inhoudsmaat. Maatbekers met cup-aanduiding zijn te koop in kookwinkels, maar ook bij bijv. de Albert Heijn.
FoodFortune http://foodfortune.nl/

Probeer ook eens: