Chocolade Fudge
Serves 9
Gezonde snoeperij... kan dat? Jazeker, bijvoorbeeld met deze suikervrije chocolade fudge. Deze fudge is heel eenvoudig te maken en de smaak is absoluut geweldig! Je blijft er van eten en dat is in dit geval lang niet zo erg:)
Print
Prep Time
15 min
Total Time
15 min
Prep Time
15 min
Total Time
15 min
Ingredients
  1. 100 gram santen (=kokoscréme)
  2. 2 eetlepels kokosolie
  3. 4 eetlepels rijststroop
  4. 2 eetlepels ahornsiroop
  5. 50 gram raw cacaopoeder
Verder benodigd
  1. Een bakje van ca. 10 x 10 cm
Instructions
  1. Bedek het bakje met een vel bakpapier.
  2. Smelt de santen en kokosolie in een pannetje op laag vuur. Blijf erbij, want het brandt snel aan! Haal het pannetje van het vuur, zodra de santen goed is gesmolten.
  3. Voeg vervolgens de rijststroop, ahornsiroop en cacaopoeder toe. Roer het geheel goed door.
  4. Schenk het warme mengsel in het bakje. Zorg dat het mengsel goed verdeeld is.
  5. Laat afkoelen en zet daarna afgedekt minstens twee uur in de koelkast.
  6. Snijd de fudge in negen stukjes. En smullen maar!
Notes
  1. Ik gebruikte een vorm om de fudge te maken, maar een gewoon vierkant bakje voldoet ook uitstekend.
Adapted from Nutribliss
Adapted from Nutribliss
FoodFortune http://foodfortune.nl/

Probeer ook eens: