Chocolade havermoutpannekoekjes
Serves 6
Heerlijke pannekoekjes waar je je vingers bij vanaf likt! Zo lekker!!
Print
Prep Time
15 min
Cook Time
15 min
Total Time
30 min
Prep Time
15 min
Cook Time
15 min
Total Time
30 min
Ingredients
  1. 1 cup havermeel
  2. 3 eetlepels raw cacaopoeder
  3. 2 eieren
  4. 1 cup amandelmelk
  5. 1-2 eetlepels honing of ahornsiroop
  6. 2 eetlepels kokosolie
  7. 1 theelepel kaneel
  8. Een snufje zout
  9. 1 handje gehakte nootjes
  10. 1 banaan (optioneel)
Instructions
  1. Combineer alle ingrediënten. De banaan is optioneel. Het beslag wordt hiermee wat dikker en je hoeft dan minder honing of ahornsiroop toe te voegen.
  2. Verwarm een pan en voeg ongeveer een halve soeplepel beslag toe.
  3. Keer de pannenkoek om als de rand gaar wordt en bak de andere kant.
  4. Bestrooi de pannenkoeken met de nootjes en serveer deze met ahornsiroop.
Notes
  1. Je kunt de pannekoekjes ook oprollen en bijv. plakjes banaan als vulling gebruiken. Zelf besmeer ik de pannekoekjes met amandelpasta, wat een heerlijke combinatie vormt met de nootjes!
  2. Een ‘cup’ is een volumemaat of inhoudsmaat. Maatbekers met cup-aanduiding zijn te koop in kookwinkels, maar ook bij bijv. de Albert Heijn.
  3. Raw cacao poeder is onbewerkt en is verkrijgbaar in natuurwinkels of online bij bijv. gekruid.com
Adapted from www.ceepure.wordpress.com
FoodFortune http://foodfortune.nl/

Probeer ook eens: