Choconut Slices
Serves 20
Eigenlijk zijn dit koekjes gemaakt van koekjes:) Je maalt als basis koekjes fijn en doet daarna de ingredienten erbij die je lekker vindt. Je schuift ze weer de oven in en voila... dan heb je koekjes waar je je eigen draai aan hebt gegeven. Creatief en persoonlijk maatwerk!
Print
Prep Time
15 min
Cook Time
25 min
Total Time
40 min
Prep Time
15 min
Cook Time
25 min
Total Time
40 min
Ingredients
  1. 250 gram chocoladebiscuit
  2. 175 gram roomboter
  3. 100 gram pure chocolade, klein gesneden
  4. 40 gram amandelschaafsel
  5. 50 gram kokosrasp
  6. Een paar lepels gecondenseerde melk
Verder benodigd
  1. Blender of keukenmachine
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Verkruimel de koekjes in een blender of keukenmachine. Smelt boter in een pannetje. Meng in een kom de koekjes met de boter.
  3. Verspreid het koekjesmengsel gelijkmatig over de bakplaat met bijv. een pannenlikker. Je kunt het beste vingerdikte aanhouden want het loopt nog iets uit.
  4. Bestrooi de stukjes chocola, kokos en amandelen over de koekbasis. Doe naar eigen smaak nog andere bijv. nootjes of rozijnen erbij.
  5. Drizzle flink wat gecondenseerde melk eroverheen en bak het af in de oven voor zo’n 20 à 25 minuten.
  6. Laat de choconut slices goed afkoelen voor je het in stukken snijdt.
Adapted from 88food.nl
Adapted from 88food.nl
FoodFortune http://foodfortune.nl/

Probeer ook eens: