Frambozen cheesecake brownies
Serves 12
Verrukkelijke brownies die net zo lekker zijn als ze er uit zien!
Print
Prep Time
20 min
Cook Time
50 min
Total Time
1 hr 10 min
Prep Time
20 min
Cook Time
50 min
Total Time
1 hr 10 min
Ingredients
  1. 200 gram pure chocolade
  2. 200 gram ongezouten boter, op kamertemperatuur
  3. 400 gram witte basterdsuiker
  4. 5 eieren
  5. 110 gram bloem, gezeefd
  6. 400 gram roomkaas
  7. 1 theelepel vanille-extract
  8. 125 gram verse frambozen
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een vorm in van ca 20 x 30 cm en bekleed met bakpapier.
  2. Smelt de chocolade au bain marie. Zet opzij en laat een beetje afkoelen.
  3. Klop de boter en 250 gram van de basterdsuiker met de mixer tot het bleek en romig is, voeg dan eieren één voor één toe en klop goed na iedere toevoeging. Vouw de chocolade en dan de bloem in het mengsel. Spreid driekwart van het mengsel uit in de vorm.
  4. Klop in een andere kom de roomkaas, de resterende suiker, de 2 eieren en het vanille-extract tot een gladde massa. Spreid uit over de chocolade basis.
  5. Verdeel de rest van het chocolade mengsel over de roomkaaslaag en breng met een vork of een mes een marmerpatroon aan.
  6. Leg de frambozen op de laag en druk een beetje aan. Bak de brownies 50-55 minuten in de oven.
  7. Laat afkoelen en snijd in vierkante stukken en serveer.
FoodFortune http://foodfortune.nl/

Probeer ook eens: