Havermoutkoekjes
Serves 10
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
20 min
Total Time
30 min
Prep Time
10 min
Cook Time
20 min
Total Time
30 min
Ingredients
  1. 200 gram havermout
  2. 1/2 theelepel baking soda
  3. 40 gram kokosbloesemsuiker
  4. 40 gram kokosolie, gesmolten
  5. 140 gram Griekse yoghurt
  6. snufje zout
Instructions
  1. Verwarm de heteluchtoven voor op 170 graden.
  2. Doe de havermout in een kom. Voeg hieraan toe de baking soda, kokosbloesemsuiker en het snufje zout.
  3. Doe vervolgens de kokosolie en de yoghurt erbij. Meng het geheel goed.
  4. Maak van het deeg flinke, platte koeken van zo’n 10 cm in doorsnede.
  5. Bak ze in ca. 20 minuten lekker bruin. Laat ze afkoelen, pas dan worden ze knapperig.
Adapted from http://www.focusonfoodies.nl/
FoodFortune http://foodfortune.nl/

Probeer ook eens: