Kokosijsjes met zomerfruit
Serves 4
Ben jij ook zo dol op ijs? Mij maakt het eigenlijk niet uit welk seizoen het is, ijs eet ik het liefst het hele jaar door! Voor deze ijsjes kun je in principe alle soorten fruit gebruiken die toevallig thuis hebt. Ik gebruikte framboos en mango, heerlijke zomerse vruchten! Op een prachtige zomer met mooi weer en veel ijsjes!
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
4 hr
Total Time
4 hr 10 min
Prep Time
10 min
Cook Time
4 hr
Total Time
4 hr 10 min
Ingredients
  1. 240 ml kokosmelk (ik gebruikte Alpro kokosmelk uit de koeling)
  2. 5 eetlepels kokosrasp
  3. 4 theelepels ahornsiroop
  4. Een paar verse frambozen en kleine blokjes mangos
Instructions
  1. Meng in je blender de kokosmelk, de kokosrasp en de ahornsiroop door elkaar en giet deze in je ijsvormpjes.
  2. Doe vervolgens in elk vormpje wat frambozen of mango en steek het ijsstokje erin.
  3. Zet de vormpjes in je vriezer en laat deze hier minstens 4 uur staan.
Adapted from I Love Health
Adapted from I Love Health
FoodFortune http://foodfortune.nl/

Probeer ook eens: