Kokospudding
Serves 10
Een heerlijk en simpel toetje voor de kokosliefhebbers, waartoe ik zeker behoor. Ik maak het dan ook echt regelmatig. Als je van lekker smooth en een fijne gladde structuur houdt, kun je een blaadje minder gelatine gebruiken. Het is dan beter om dit in bekertjes of schaaltjes te doen die je direct kunt serveren, want het wordt wel een beetje fragiel (maar heerlijk!).
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
3 hr
Total Time
3 hr 10 min
Prep Time
10 min
Cook Time
3 hr
Total Time
3 hr 10 min
Ingredients
  1. 300 ml kokosmelk
  2. 300 ml melk
  3. 200 ml koffiemelk
  4. 100 gram witte basterdsuiker
  5. 6 of 7 blaadjes gelatine
Verder benodigd
  1. Vorm van 18x18 cm of 10 kleine vormpjes
Instructions
  1. Bereid de gelatine voor volgens de verpakking.
  2. Doe de kokosmelk, melk, koffiemelk en suiker in een pannetje en verwarm totdat de suiker is opgelost.
  3. Giet vervolgens de gelatine erbij en meng goed.
  4. Breng het kokosmelkmengsel over naar de vorm(pjes).
  5. Laat het tenminste 3 uur opstijven in de koelkast.
FoodFortune http://foodfortune.nl/

Probeer ook eens: