Mango lassi

Mango lassi
Serves 2
Mango lassi is een heerlijke dorstlessende yoghurt smoothie uit India. Het is een verfrissend, romig en smeuig drankje. Ideaal voor op een warme zomerdag!
Print
Prep Time
10 min
Total Time
10 min
Prep Time
10 min
Total Time
10 min
Ingredients
  1. 1 grote mango, in stukjes gesneden
  2. 1 cup yoghurt
  3. 100 ml melk
  4. 1 stukje gember van ca. 1cm
  5. Suiker of honing, naar smaak
  6. Kardemom
  7. Muntblaadjes ter garnering
  8. 4 ijsblokjes
Verder benodigd
  1. Blender
Instructions
  1. Schil het stukje gember en rasp het fijn en knijp een theelepel sap uit de rasp.
  2. Doe de mango, yoghurt en melk in de blender en maal dit fijn. Voeg meer melk toe als de smoothie dunner wilt hebben.
  3. Voeg dan het gembersap en ijsklontjes toe, en ook suiker of honing als je dat nodig vindt. Meng nog eens goed.
  4. Schenk de lassi in twee glassen. Bestrooi met wat gemaalde kardemom en garneer met een muntblaadje.
FoodFortune http://foodfortune.nl/

Probeer ook eens:

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Gisteren gemaakt! Inderdaad heel erg lekker!

Geef een reactie