Mango yoghurt muffins

Mango yoghurt muffins
Serves 8
Dit zijn superlekkere moist muffins. Je kunt ze eigenlijk maken met alle soorten fruit, zolang deze niet te vochtig is.
Print
Prep Time
15 min
Cook Time
25 min
Total Time
40 min
Prep Time
15 min
Cook Time
25 min
Total Time
40 min
Ingredients
  1. 120 gram roomboter, op kamertemperatuur
  2. 150 gram patentbloem
  3. 110 gram kristalsuiker
  4. 1 middelgrote mango, in blokjes gesneden (ca. 200 gram vruchtvlees)
  5. 100 gram yoghurt
  6. 2 eieren
  7. 0,5 theelepel bakpoeder
  8. 0,5 theelepel baking soda
  9. Snufje zout
Verder benodigd
  1. Muffin tray + papieren vormpjes
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en doe 12 papieren vormpjes in een muffintray.
  2. Klop de boter, zout en suiker licht en romig.
  3. Voeg één voor één de eieren toe en mix goed tussendoor.
  4. Zeef de bloem, bakpoeder en de baking soda en meng door het botermengsel.
  5. Voeg de yoghurt toe en meng goed.
  6. Voeg 2/3 deel van de mangoblokjes toe en meng ze door het deeg.
  7. Verdeel het deeg in de muffintray en verdeel de rest van de mango erover.
  8. Bak de muffins in 25 minuten gaar. Laat afkoelen.
Adapted from Nasi Lemak Lover
Adapted from Nasi Lemak Lover
FoodFortune http://foodfortune.nl/

Probeer ook eens:

← Previous post

Next post →

1 Comment

  1. Sameera

    Dank! Liefste collega.
    Heb enorm genoten van deze lekker muffin. En dank voor het plaatsen.

    Keep it up xxx

Geef een reactie