Mueslikoekjes
Serves 12
Dit zijn heerlijke krokante koekjes van speltmeel. Ze zijn suikervrij en zijn echt super geschikt als verantwoord tussendoortje. Het gevaar is alleen dat je er van blijft eten!
Print
Prep Time
15 min
Cook Time
15 min
Total Time
30 min
Prep Time
15 min
Cook Time
15 min
Total Time
30 min
Ingredients
  1. 65 gram volkoren speltmeel
  2. 50 gram havervlokken
  3. 50 gram kokosrasp
  4. 35 gram gedroogde cranberry's
  5. 25 gram pompoenpitten
  6. een snufje zeezout
  7. 1/4 theelepel (wijnsteen)bakpoeder
  8. 65 gram kokosolie, gesmolten
  9. 50 ml ahornsiroop
Instructions
  1. Verwarm de heteluchtoven voor op 170 graden.
  2. Leg een vel bakpapier op een bakplaat
  3. Doe het speltmeel, de havervlokken, kokos, pompoenpitten, cranberry's, het zout en het bakpoeder in een grote kom. Roer hier de gesmolten kokosolie en ahornsiroop doorheen.
  4. Schep een ruime eetlepel deeg op de bakplaat en vorm in een koekje. Druk de randen goed aan.
  5. Bak de koekjes 15 minuten in de oven, of totdat ze goudbruin zijn.
  6. Laat de koekjes afkoelen voordat je ze serveert, zodat de kokosolie kan opstijven.
Adapted from Gezond bakken
Adapted from Gezond bakken
FoodFortune http://foodfortune.nl/

Probeer ook eens: