Hey you! Wat leuk dat je voorbij komt! Beleef jij, net zoals ik, ook zoveel plezier aan eten, koken en bakken? En vind jij het ook leuk om steeds weer nieuwe dingen te proeven en te maken? Dan zit je hier helemaal goed! 

Zoals je waarschijnlijk al vermoedt, houd ik me erg bezig met eten, want er zijn gewoonweg zoveel heerlijke dingen om van te kunnen genieten:-). Koken vind ik erg leuk, maar bakken is het echt helemaal voor mij! Ik ben dol op taarten en toetjes. Op sommige dagen word ik wakker en bedenk ik eerst wat ik op deze dag eens ga maken:)

Naast bakken hou ik er ook van om steeds weer nieuwe recepten uit verschillende keukens uit te proberen en op deze manier nieuwe en verrassende combinaties van smaken te ontdekken.

Deze website is eigenlijk een overzicht van mijn uitprobeersels. Ik verzamel hier allerlei heerlijke recepten die voor mij, om wat voor reden dan ook, stuk voor stuk erg bijzonder zijn en die ik met je wil delen. De recepten zijn afkomstig van allerlei blogs, kookboeken en andere bronnen die ik soms geheel heb overgenomen of anders gedeeltelijk heb aangepast. Dit kunnen heerlijke rijke taarten zijn, maar ook ‘gezonde’ snacks, waarbij ik probeer minder suiker en tarwe te gebruiken, en die verrassend lekker zijn vanwege hun pure smaak.

Met de recepten en mijn foto’s op deze website hoop ik je te inspireren. Ik hoop dat je geniet van het eten en dat je veel plezier beleeft aan de bereiding ervan. Probeer zoveel mogelijk eerlijke en verse ingrediĆ«nten te gebruiken, want dit proef je zeker in de smaak terug! 

Ik wens je heel veel kook-en eetplezier toe!