Omelet met tuna melt
Serves 2
Ben je op zoek naar een gemakkelijk idee voor een lunch of lichte maaltijd? Ideaal is dit heerlijke omeletrecept met een vulling van tonijn uit blik. Makkelijk, lekker en snel klaar. Thumbs up!
Print
Prep Time
10 min
Cook Time
10 min
Total Time
20 min
Prep Time
10 min
Cook Time
10 min
Total Time
20 min
Voor de tonijnsalade
  1. 1 blikje tonijn (bijv. op olijfolie)
  2. 2 eetlepels gesnipperde ui
  3. 2 eetlepels mayonaise of yoghurt
  4. citroensap naar smaak
  5. selderij, fijn gesneden
  6. peterselie, fijn gesneden
Voor de omelet
  1. 3 eieren
  2. 30 ml melk
  3. 4 eetlepels geraspte kaas, naar keuze
  4. Boter of olie
  5. Peper en zout naar smaak
Instructions
  1. Meng alle ingredienten voor de tonijnsalade in een kom en zet deze even opzij.
  2. Voor de omelet kluts je de eieren met melk.
  3. Verhit boter of olie in een koekenpan en verdeel dit gelijkmatig over de hele bodem.
  4. Giet het eimengsel in de pan. Als het een beetje gestold is, strooi je de kaas er over heen.
  5. Schud de pan af en toe om de omelet los te maken. Breng de omelet over naar een bord.
  6. Verdeel de tonijnsalade over de helft van de omelet en vouw de andere helft er over heen.
Adapted from http://www.theironyou.com/
FoodFortune http://foodfortune.nl/

Probeer ook eens: